DIERENARTSEN

GEZELSCHAPSDIEREN: 0491/15.45.84   NUTSDIEREN & PAARDEN: 0496/23.93.83

Dierenartsen

   De Zegge


Waar uw dier zich thuis voelt

TEAM:

DIERENARTSEN

Dierenarts Bart Spruyt studeerde af in 1994 als dierenarts. Later volgde hij nog gedurende 2 jaar een bijkomende opleiding tot vakdierenarts rund.

Na 12 jaar als dierenarts gewerkt te hebben in een dierenkliniek vond hij het in 2006 tijd om zijn eigen praktijk in Geel op te richten. Wat begon als een éénmanspraktijk is nu uitgegroeid tot een groepspraktijk van 6 dierenartsen en 3 assistentes.


Met zijn algemene opleiding is Bart zowel thuis in de wereld van de gezelschapsdieren als in de sector van de nutsdieren en paarden. Dagelijks is hij bezig met chirurgie en medische beeldvorming. Sinds 2014 is hij samen met Nathalie verantwoordelijk voor de gezelschapsdieren.

Dierenarts Aksel Gacoms studeerde af in 2007 aan de faculteit Diergeneeskunde te Gent.

Na zijn studies vertrok hij naar Frankrijk om daar gedurende 2 jaar ervaring op te doen in de Auvergne streek.

Met al zijn opgedane kennis kwam hij in 2009 terug naar België en vervoegde hij als derde dierenarts het team. Als dierenarts komt hij dagelijks in contact met rundvee, paarden en kleine herkauwers.


Zijn bijkomende intresses gaan vooral uit naar knaagdieren, duiven en pluimvee.


Dierenarts Nathalie Vermeyen studeerde af in 2010 als dierenarts.

Zij kon na succesvol stage gelopen te hebben bij De Zegge, na haar studies onmiddellijk aan de slag in onze praktijk.


Algemene geneeskunde, chirurgie en medische beeldvorming bij gezelschapsdieren behoren tot haar bezigheden. Naast haar dagelijkse zorg voor de kleinere patiënten legt ze zich ook toe op drachtdiagnoses bij runderen.

Dierenarts Ron Swinnen is sinds 2014 lid van ons team. Hij studeerde in 2014 af aan de faculteit Diergeneeskunde te Gent.


Vol passie en overgave ging hij onmiddellijk na zijn studies aan het werk bij De Zegge.

Zijn interesses liggen voornamelijk bij de grote en kleine herkauwers, maar ook in de algemene geneeskunde van de paarden is hij thuis.

Dierenarts Xanthe Helsen is sinds de zomer van 2018 het dierenartsenteam van de grote huisdieren komen versterken. Na het beëindigen van haar studies aan de faculteit Diergeneeskunde te Gent in 2018 kon zij onmiddellijk aan de slag bij De Zegge.


Haar interesses liggen voornamelijk bij de grote en kleine herkauwers. Maar ook in de algemene geneeskunde van de paarden is zij thuis.

Dierenarts Jasper Van Immerseel  is sinds de zomer van 2018 net als Xanthe het dierenartsenteam van de grote huisdieren komen versterken. Ook hij kon na het beëindigen van zijn studies aan de faculteit Diergeneeskunde te Gent in 2018 onmiddellijk aan de slag bij De Zegge.


Zijn interesses liggen voornamelijk bij de grote en kleine herkauwers. Maar ook in de algemene geneeskunde van de paarden is hij thuis.