WACHTZAAL

GEZELSCHAPSDIEREN: 0491/15.45.84   NUTSDIEREN & PAARDEN: 0496/23.93.83

Dierenartsen

   De Zegge


Waar uw dier zich thuis voelt

WACHTZAAL:

We proberen altijd om de wachttijden zo kort mogelijk te houden maar als u toch even moet wachten kan u rustig plaatsnemen in onze wachtzaal.


Aan de muur en op de tafeltjes kan u verschillende folders terugvinden i.v.m. de algemene gezondheidheid van uw dier, voeding, specifieke aandoeningen en parasieten. Neem deze gerust mee als u er graag meer over wilt weten.


Zoekt u bijvoorbeeld een hondenhotel, een kattenoppas, een hondenkapsalon of een gedragstherapeut voor uw huisdier? Kijk dan zeker eens bij de flyers en visitekaartjes die klanten bij ons achterlaten.


Op onze tv geven wij u graag meer informatie en delen wij u de laatste nieuwtjes mee.


In de hoek van de wachtzaal, naast de inkom, staat een weegschaal. U kan uw hond of kat hier wegen voor u zich gaat aanmelden aan onze balie.  (Tip: kat in het bakje wegen, tijdens de consultatie kan u dan het lege bakje wegen en het verschil is het gewicht van uw kat)

Controleer zeker dat de weegschaal helemaal op nul staat want voor kleine rassen kunnen enkele grammen een wereld van verschil maken! Zeker als het om het berekenen van de hoeveelheid medicatie gaat.


Onze weegschaal staat ook elke werkdag (tijdens de openingsuren) vrij ter beschikking om uw dier af en toe eens te komen wegen of voor periodieke gewichscontrole in het kader van een gewichtsverliesprogramma.


Bij de weegschaal kan u ook een lijst terugvinden met verschillende rassen en hun ideale gewicht. Dit is slechts een indicatie! Elk dier moet indiviueel bekeken worden! Voor meer informatie kan u altijd terecht bij onze assistentes of dierenartsen.