BALIE

GEZELSCHAPSDIEREN: 0491/15.45.84   NUTSDIEREN & PAARDEN: 0496/23.93.83

Dierenartsen

   De Zegge


Waar uw dier zich thuis voelt

BALIE:

Wanneer u een afspraak heeft kan u zich na het wegen van uw huisdier aanmelden aan onze balie.


Heeft u vragen, een probleem of wenst u meer informatie over iets? Dan kan u zeker terecht bij de assistentes aan de balie. Zij proberen u van de nodige antwoorden te voorzien. En als het toch nodig mocht zijn kunnen ze nog altijd beroep doen op een dierenarts om u te helpen.


Naast informatie kan u ook medicatie en verzorgingsproducten aan de balie verkrijgen. Voorgeschreven medicatie voor uw  dier, maar ook behandelingsproducten tegen vlooien en teken, ontwormingsproducten, shampoo's en nog veel meer.

Uiteraard is het gamma producten zeer groot waardoor wij niet alles in voorraad kunnen plaatsen. Vraag gerust of we een bepaald product voor u kunnen bestellen.


Tegenover de balie kan u een stand vinden met allerlei voeding en snacks voor uw hond of kat.

Het voedingsgamma in onze voedingstoog bestaat voornamelijk uit Hill's producten (Vet Essentials & Prescription Diet) maar ook vele andere merken kunnen besteld worden. Wij werken met een spaarkaart voor voeding! Vergeet hier zeker niet naar te vragen bij een aankoop van voeding!

Onze assistentes staan u bij bij het zoeken naar de juiste voeding en geven u graag het gepaste voedingsadvies voor uw hond of kat.Bestellingen gedaan vóór 9u30 kunnen meestal dezelfde dag vanaf 15u opgehaald worden. Andere bestellingen meestal de volgende werkdag vanaf 15u. Onze assistentes brengen u op de hoogte wanneer het product afgehaald kan worden.

Onze balie is open op volgende uren:

Maandag

9:00u - 19:30u

Dinsdag

9:00u - 19:30u

Woensdag

9:00u - 19:30u

Donderdag

9:00u - 19:30u

Vrijdag

9:00u - 19:30u

Weekend & Feestdagen

GESLOTEN

* uitzonderingen zijn mogelijk tijdens verlof of bij ziekte van één van

   onze assistentes