SPREEKKAMERS

GEZELSCHAPSDIEREN: 0491/15.45.84   NUTSDIEREN & PAARDEN: 0496/23.93.83

Dierenartsen

   De Zegge


Waar uw dier zich thuis voelt

SPREEKKAMERS:

We beschikken over 2 spreekkamers in onze praktijk.


In deze ruimte zal de dierenarts uw huisdier uitgebreid onderzoeken. Aan de hand van vragen en een medisch onderzoek zal hij/zij proberen te achterhalen wat uw dier mankeert en hoe ernstig het probleem is.


In de spreekkamer heeft de dierenarts een heel gamma aan  medicatie ter beschikking en kan zo een gepaste behandeling opstarten. U krijgt vaak ook medicatie mee naar huis om daar de behandeling verder te zetten. U moet dus niet meer langs de apotheek voor deze medicatie.


Als de dierenarts het echter toch nodig acht om verdere onderzoeken uit te voeren kunnen deze meestal op onze praktijk uitgevoerd worden. Röntgenfoto's, echo, urine- en bloedonderzoek,...

Bepaalde onderzoeken kunnen tijdens de consultatie gebeuren, voor andere moet uw huisdier onder verdoving en zal de dierenarts een dag met u afspreken om het dier 's morgens binnen te brengen voor verder onderzoek.


Onze beide spreekkamers zijn ook uitgerust met een elektrische tafel. Dit zorgt er voor dat uw dier makkelijk op tafel gezet kan worden en de dierenarts de tafel kan verhogen zodat hij/zij uw huisdier beter kan onderzoeken.