Over ons

GEZELSCHAPSDIEREN: 0491/15.45.84   NUTSDIEREN & PAARDEN: 0496/23.93.83

Dierenartsen

   De Zegge


Waar uw dier zich thuis voelt

In 2006 starte dierenarts Bart Spruyt een eigen praktijk op aan de Lichtaartseweg te Geel. Deze praktijk was toen gehuisvest in zijn woning. Een kleine wachtzaal, een kleine spreekkamer/operatiekamer, een bureautje en enkele benchen waren het begin van alles.


Zijn éénmanspraktijk begon echter al snel te groeien waardoor dierenarts Bart op zoek ging naar een collega. Een collega erbij betekende dat hij ook op zoek moest naar een nieuwe naam voor zijn praktijk. Gelegen aan het natuurgebied 'De Zegge' was het natuurlijk niet lang zoeken achter een naam voor de dierenartsenpraktijk.


2 tot 3 jaar later breide het team nog verder uit met een 3e, 4e en 5e collega. 1 bureautje en 1 spreekkamer waren niet meer voldoende en ook de wachtzaal werd serieus te klein. Gelukkig waren we toen al gestart met de bouw van onze nieuwe praktijk.


In juli 2011 barste de praktijk uit zijn voegen en verhuisden we eindelijk naar het nieuwe gebouw. 2 spreekkamers, een ruime wachtzaal met balie, operatiekamer, 2 hospitalisatieruimtes, een quarantaineruimte, een RX-ruimte, stallingen,  bureau's en kelderruimte...


Momenteel is de praktijk uitgegroeid tot een praktijk voor gezelschapsdieren, nutsdieren en paarden bestaande uit 6 dierenartsen en 3 assistentes.