Dierenartsenpraktijk De Zegge 1Dierenartsenpraktijk De Zegge 2Dierenartsenpraktijk De Zegge 3Dierenartsenpraktijk De Zegge 4Dierenartsenpraktijk De Zegge 5Dierenartsenpraktijk De Zegge 6
De_zegge Dierenartsenassociatie De Zegge

Dr Bart Spruyt - Dr Wim Kahn - Dr Aksel Gacoms - Dr Nathalie Vermeyen

Lichtaartseweg 38 - 2440 Geel

Het team

 

Dr. Bart Spruyt, studeerde af in 1994 als dierenarts. Later  volgde hij nog gedurende 2 jaar een bijkomende opleiding tot vakdierenarts rund. Na 12 jaar als dierenarts gewerkt te hebben in een dierenkliniek vond hij het in 2006 tijd om zijn eigen praktijk in Geel op te richten. Wat begon als een éénmanspraktijk is nu uitgegroeid tot een groepspraktijk van 4 dierenartsen en 2 assistentes.
Bart is werkzaam in de sector van de nutsdieren en paarden, maar  ook de wereld van de gezelschapsdieren kent bijna geen geheimen meer voor hem.

 

 

Dr. Wim Kahn, studeerde in 2008 af te Gent  als dierenarts. Na zijn studies kon hij onmiddellijk aan de slag bij De Zegge. Hij zit dagelijks tussen de runderen, schapen, paarden ,… maar heeft ook ervaring met gezelschapsdieren.

 

Dr. Aksel Gacoms, studeerde af in 2007 aan de faculteit Diergeneeskunde te Gent.
Na zijn studies trok hij naar Frankrijk om daar gedurende 2 jaar ervaring op te doen in de Auvergne streek.
In 2009 vervoegde hij als 3de dierenarts het team.
Hij is werkzaam als dierenarts voor de nuts- en gezelschapsdieren en legt zich daarnaast ook toe op duiven en pluimvee.

 

Dr. Nathalie Vermeyen, studeerde af in 2010 als dierenarts. Na reeds stage gelopen te hebben bij De Zegge, kon ze na haar studies onmiddellijk aan de slag in onze praktijk.
Naast haar dagelijkse zorg voor de kleinere patiënten legt ze zich ook toe op drachtdiagnoses bij runderen.

 

Dierenartsassistente Ellen Van Hulsel, studeerde af in 2009 als dierenartsassistente aan de KHK (Thomas More) te Geel. Na haar studies kon ze onmiddellijk aan de slag bij De Zegge. Hier assisteert ze tijdens operaties en verzorgt ze elke dag met veel toewijding de gehospitaliseerde patiënten.
Daarnaast kan u haar ook achter onze balie terugvinden voor informatie en de verkoop van medicatie en voeding. Ze maakt voor u graag een afspraak aan de telefoon en ook administratieve taken gaat ze niet uit de weg.

 

 

Dierenartsassistente Femke Bleys is het recentste lid van ons team. Ze studeerde af in 2013 na een opleiding dierenartsassistente aan de KHK (Thomas More).
Ze kon na haar studies onmiddellijk beginnen bij De Zegge. Ook zij assisteert tijdens operaties en zorgt dagelijks voor de gehospitaliseerde patiëntjes. Ze plant afspraken en staat u met raad en daad bij aan onze balie.