Nieuws

GEZELSCHAPSDIEREN: 0491/15.45.84   NUTSDIEREN & PAARDEN: 0496/23.93.83

Dierenartsen

   De Zegge


Waar uw dier zich thuis voelt

NIEUWS :

Hier plaatsen we alle nieuwtjes en weetjes!


Ook verlofperiodes en wijzigingen van de openingsuren van onze balie kan u hier terugvinden.


11/9/19


Denkt u eraan om een hond, kat of ander dier in huis te halen. Check dan zeker even volgende website voor nuttige tips en meer info omtrent verplichtingen bij de aankoop van een huisdier.

www.huisdierinfo.be11/9/19Sinds 1 november 2017 is de registratie van katten in CatID verplicht. In deze database staat ook of een kat reeds gesteriliseerd is of niet. Vanaf het voorjaar 2020 zal de dienst Dierenwelzijn eigenaars van ongesteriliseerde katten contacteren om hen te vragen hun kat te laten steriliseren.

6/7/19


Wijziging wachtdienst gezelschapsdieren tijdens het weekend


Onze praktijk is in de loop van de jaren enorm gegroeid. Hierdoor is het veel drukker geworden bij de gezelschapsdieren en onze dierenartsen werken lange dagen. Wij zijn ondertussen al bijna een jaar op zoek naar een extra dierenarts voor de gezelschapsdieren maar voorlopig hebben we nog niemand gevonden. Hierdoor kunnen we voorlopig geen 24u/24u permanentie meer garanderen tijdens elk weekend voor de gezelschapsdieren (=honden, katten, konijnen,...).

Tijdens de week blijft de wachtdienst wel gewoon verder lopen. Tijdens de weekends dat er geen permanentie is krijgt u wanneer u ons nummer (0491/15.45.84) belt  te horen dat u contact dient op te nemen met een andere dierenarts in uw buurt.


Onze rundveedierenartsen blijven wel bereikbaar MAAR DOEN ENKEL NUTSDIEREN (=rundvee, schapen, geiten,...) EN PAARDEN ! ZIJ DOEN GEEN GEZELSCHAPSDIEREN (=honden, katten, konijnen,...)


Wij hopen met ons team om u terug zo snel mogelijk een 24/24u en 7/7d permanentie te kunnen aanbieden.


6/7/19


Onze nieuwe website eindelijk online !!!


Na lang zwoegen en zweten staat onze nieuwe website eindelijk online. U kan hier heel wat informatie terugvinden. 

Ben je echt klaar voor een huisdier?